Flor seca i preservada

COMPRAR FLORS SEQUES A GRANEL: LA TENDÈNCIA EN DECORACIÓ

Les flors seques o preservades es caracteritzen per tenir major durabilitat que les naturals. Es tracte de flors naturals que han estat sotmeses a un procés de deshidratació per a eliminar tota l’aigua. Un cop aquestes flors estan seques, es poden sotmetre a altres processos de coloració i fixació per a que puguin recuperar part de les seves característiques originals.

Són tan versàtils que encaixen amb qualsevol classe de decoració. Un ram de flors seques en un gerro bonic per aquell moble del menjador, una corona de flors seques penjada, una diadema de flors seques per aquella festa que tan esperaves!

Amb les flors seques o preservades es poden fer infinits dissenys i el millor de tot és que podràs gaudir-les sempre com el primer dia.

Corones, centres de taula, omplir el teu gerro preferit de flors, lletres decorades, quadres, rams…sempre són un gran aliat per sorprendre algú.

Quant duren aquestes flors?

Les flors seques i preservades et poden durar anys, potser perden una mica de color, però podràs gaudir-les molt temps amb tu. Només cal evitar que els hi toqui el sol directe i per descomptat no mullar-les. L’única cura es treure´ls la pols amb compte i llestos!