Casaments

Únics, inigualables i màgics.

SOMIEM AMB TU

A Innocu volem que cada casament sigui tan únic com vosaltres!
Perquè no hi ha una ocasió més especial que el dia del vostre casament, ja sigui un esdeveniment íntim i informal o un casament a gran escala. Cuidem al màxim cada detall perquè sigui el millor dia.
Treballarem en base a les vostres preferències personals i personalitats, sense importar quant de grans o petites siguin, creant meravellosos dissenys florals que transmetin la vostra personalitat fent que el vostre gran dia sigui memorable.
Posem a la vostra disposició, la nostra creativitat, experiència i servei personalitzat, assegurant-nos de que tots els elements decoratius s’uneixin de forma harmònica per crear un casament inoblidable.

El resultat d’una decoració memorable està en els detalls…

Treballem estretament per a proporcionar-te inspiració i orientació per garantir així que la bellesa i la màgia es facin realitat en un dels dies més especials de les vostres vides.
Col·laborem amb tu o amb la teva Wedding Planner, si la tens, per guiar-te en l’elecció del color, estil i el disseny floral i assegurar-nos que cada detall complementi el teu casament.